Mit navn er Susan. Jeg er uddannet sygeplejerske, men inden da, boede og arbejdede jeg i Malaysia i 14 måneder. Det var en dejlig og lærerig tid, men da jeg var hjemme den ene gang i julen, fyldte jeg hele kufferten op med karrysild, slik og rugbrød, da jeg skulle tilbage. 

Jeg opdagede at der bare var nogle ting, jeg ikke havde lyst til at undvære. Jeg følte mig forstærket i min danskhed. Jeg var kun 23 år, men jeg hørte quizzen Danmarksmester, på P4 hver dag på arbejdet. Det ville jeg aldrig have gjort derhjemme. Men da jeg var der, synes jeg at det var fantastisk. Fordi det tog mig hjem og mindede mig om Danmark.

Så jeg kender følelsen af at savne. Uanset om man har lyst til at flytte hjem eller ej, er der bare nogle ting man kommer til at savne.

Derfor er det blevet min mission at sende varer ud. Fordi det giver et vigtigt lille ekstra. Og når jeg får en ordre, kommer der en lille hilsen med fra Danmark, fordi det er så hyggeligt.

I dag bor jeg i Slangerup med min mand og vores to dejlige drenge. Herfra køber og sender jeg pakkerne ud til hele verden. Nogle dage flere end andre og i julen er der rigtig travlt. Så hjælper alle til med at få pakkerne afsted.

Hver eneste forsendelse pakkes omhyggeligt ind, og jeg sender i dobbeltsidede papkasser for at passe rigtig godt på dine varer. Og så sørger jeg altid for, at der følger en lille ekstra ting med.

Jeg glæder mig til at sende din næste pakke afsted!

Mvh Susan